Torka av kycklingfiléerna med papper och krydda med salt, peppar och kryddgrönt som timjan, basilika eller oregano.
Värm Milda Kockens val i en stekpanna. Lägg i kycklingfiléerna med skinnsidan nedåt, sänk värmen och stek ytan gyllene ett par minuter. Vänd kycklingen och låt steka ca 12 minuter under lock. För extra smak lägg i några vitlöksklyftor i stekpannan. Kycklingfilé är saftig och god när innertemperaturen är 70°C.
Värm Milda Kockens val i en stor stekpanna, stek grönsakerna hastigt och smaksätt med en Fond du Chef grönsak och lite vatten.
TIPS: Ugnsrostade rotfrukter smaksatta med lite honung och citron är också ett trevligt tillbehör.
Om du har, så kan du hälla på lite sesamolja när kycklingen verkar färdigstekt. Häll ner grönsakerna och häll på lite matolja som du steker allt i en stund tillsammans med kycklingen
Servera torsken tillsammans med rostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.