För nån vecka sedan skulle vi få en av döttrarnas svärföräldrar på middag, och då passade jag på att dyka på huvudet ned i frysen för att hitta något lämpligt att laga efterrätt av
Hursomhelst resulterade det där plockandet och den där djupdykningen så småningom i en mycket läcker björnbärssmulpaj, som avnjöts med lättvispad iskall grädde, och som gjorde stor succé hos lunchgästerna
Det har gått hela 3 veckor sedan jag bloggade sist. Tre långa veckor. Jag har haft så himla mycket i skolan och med annat att jag verkligen inte har hunnit ta mig tiden att uppdatera lika ofta
Till efterrätt körde jag repris på min goda björnbärssmulpaj. Så enkelt och ändå så otroligt gott. Det här tillbehöret snoddes första gången ihop i all hast när vi hade kånkat ut trädgårdsmöblerna och hade uteätarpremiär för sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.