4 port
Explore Asian Organic Edamame & Mung Bean Fettuccine
koka efter instruktioner på paketet
1/2
granatäpple
bara kärnorna
50 g
manchesallad
1 burk
Milda Cuisine fraiche Vitlök & Örter
1 tsk
Tabasco Hot Buffalo sauce
2 st
vitlöksklyftor
krossade
1 kruka
färsk timjan
Beskrivning
Sätt på ugnen på 175 grader. Börja med att blanda morötterna med en 1 msk Milda Kockens val och lite timjan och 2 vitlöksklyftor. Lägg det på en plåt och stoppa i ugnen. Gör samma sak med broccolin och sparrisen, men utan vitlök.
Under tiden morötterna och löken är i ugnen sätt på en kastrull med vatten för pastan. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen för 4 portioner. När den är klar, blanda den med lite Milda Kockens val och låt den svalna.
När morötterna börjat bli mjuka (ca 15-20 min, känn efter med en liten skalkniv eller dylikt) kan du sätta på en panna för att steka köttet. Torka av köttet så det inte är blött och salta och peppra.
När pannan är varm lägger du ner köttet och steker det i 2 - 3 min på varje sida för medium (ca 2 cm tjocka skivor), låt det sedan vila. Medans köttet steker och vilar kan du lägga in sparrisen och broccolin i ugnen.När allt fått en fin färg eller är al dente tar du ut grönsaker och häll ner i en bunke och blanda med pastan. Lägg allt på ett stort fat och strö grantäppelkärnorna och manchésallad ovan allt.
Blanda Milda Cuisine fraiche Vitlök & Örter med tabascon, häll upp i en skål. Gillar man starkt kan man använda mer Tabasco efter smak.
Skär nu upp köttet och servera vid sidan om eller på salladen.
Tips: Denna sallad är god med tonfisk, lax eller kyckling också.
som en del av en större tallrik med massor av olika sallader. Den smakar extra gott toppad med smulad, mogen fetaost och är ett bra komplement till kött eller fisk, eller på vår favoritsätt
Jag har verkligen fått dille på goda sallader. Mycket grönsaker och underbart gott och mättande. Till en portionca 1 dl kokt matvetenågra färska champinjoner, skivade och frästa i lite olja - krydda med salt och pepparen bit av vardera palsternacka, morot, rödbeta, paprika och squash – skurna i bitar och rostade i ugnen med lite olja och krämig balsamvinägerlite strimlad rödlökca 1 dl stora vita bönor½ avokado skuren i bitarfärsk bladspenatlite pressad citronLägg upp allt på en tallrik och njuuut
Lägg upp sallatsbladen på ett stort fat, toppa med de ljumma grönsakerna och strö på pecorino-osten. Lägg dem i en stor långpanna och blanda med sardellerna och oljan från dem
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Fördela det grönsaker och aprikoser på ett fat. Ringla dressingen över salladen och sprinkla de rostade solroskärnorna över
Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. Salladen som skulle bestå av rödkål, apelsin, persilja och rostade valnötter påbörjades så att denna kunde stå och dra till sig smakerna något
Grönsaker och Sallad -. Den serverades till stekt torskrygg och rostadegrönsaker och halloumiost. Dela grönsakerna, tomaterna halveras, löken delas i klyftor, så även paprikorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.