Päronfåglar
Milda.se
Milda.se

Päronfåglar

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ mango
  • ½ papaya
  • 1 kiwi
  • skalad
  • ½ blodapelsin
  • 2 päron
  • 1½ dl Milda Mat & Visp 26 %
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk socker

Beskrivning

    Skala och kärna ur mango och papaya.

    Filéa blodapelsinen (skala blodapelsinen med kniven och skär ut kyftorna med hjälp av kniven).

    Skär mangon, papayan, kiwin och blodapelsinen. i tunna klyftor.

    Klyv päronen på längden.

    Placera fruktklyftorna på en tallrik så de bildar en solfjäder.

    Placera en päronhalva på solfjädern och dekorera med ögon (ex. små russin) och näbb.(stjärnanis)

    Vispa Milda 26 % med vaniljsocker och socker.

    Med två skedar, forma ett ägg av den vispade grädden och servera med päronfågeln

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.