I Söndags åt vi bakade potatisar till middag och även om varm nybakad potatis med vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Varför äter man inte bakad potatis oftare. Det är ju så himla gott. Jag och gubben slog äntligen till och åt denna delikata rätt en fredag då det bara va vi två hemma
Potatisgratäng är nog det bästa tillbehöret jag vet till en bit kött. Efter att ha provat ett antal (jag menar många) recept i jakten på den perfekta potatisgratängen har jag nu fastnat för Nigellas
Så här i slutet av månaden börjar det eka i dom flesta kylskåp i många hem. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
Ett recept jag fått av Vickan på Bulleri. Passar till grillat. Krämig potatissalladca 6 port8 stora potatisar2 avocado1 knippe rädisor1 rödlök1 fetaost1 creme fracihegräslöksaltitaliensk salladskrydda eller örtsaltsvartpepparKoka potatisen och dela i ca 6 delar
Sätt ugnen på 175°C. Smörj en låg pajform med margarin. Skär broccolin i buketter och stammen i skivor. Koka upp vatten med lite salt och koka broccolistammen i ca 4 minuter och buketterna i 2 minuter
Idag så fyller min gubbe år så det blir tårta och kaffe med släkten men det få ni bilder på sen. Under tiden så får ni ett recept på potatissallad istället
Vissa maträtter har det där lilla extra och det har den här gratängen. Den går snabbt att göra, det är inte svårt, du kan använda det du har hemma och som du gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.