Häll 2,5 dl vatten i en kastrull med buljong och koka upp. Sänk värmen och lägg i fisken. Låt sjuda på svag värme ca 10 minuter. Ta upp fisken försiktigt och håll den varm under folie.
Häll Milda Mini Mat 7 % i buljongen och koka upp. Tillsätt ärtor, dill, basilika och persilja (spara lite till garnering). Mixa såsen tills den är helt grön och slät. Smaka av med salt och peppar.
Fördela fisken i 4 djupa tallrikar, häll över såsen och toppa med färska örter. Servera med potatis.
Servera fiskenmed kokt potatisoch ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Lägg fisken i en ungsform med salt och peppar med tomater i mitten och häll på blandningen du gjort. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även lite fiskkrydda
4 potatisar 2 fiskfileér 1 salladsblad salt peppar Skala potatisenmed universal grönsaksskalare Skiva potatisenoch lägg i undre delen av 101 MicroGourmet Lägg salladsbladet i övre delen och lägg fileérna på bladet Salta och peppra Fyll vatten i bottenskålen Kör i Micron i 16 minuter på full effekt Det blir super gott. 4 potatisar. 2 fiskfileér
Fiskmed romsås är en höjdare. IngredienserFisk av valfri sort, beräknad för rätt antal personer. Lyxigt det med, men oj vad fint det ska bli med de där första små späda potatisarna
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och peppar Lutfisk 300 g urvattnad lutfiskPocherat ägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatisoch ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.