Pepparrotspasta med lax
Milda.se
Milda.se

Pepparrotspasta med lax

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g pasta t ex tagliatelle eller papardelle
  • 1 gul lök
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 2½ dl Milda Mat
  • 1 - 2 msk pepparrot på tub
  • 150 g skivad kallrökt lax
  • salt
  • vitpeppar
  • malen

Beskrivning

    Koka pastan enligt anvisning på paketet, Skala och finhacka löken.

    Häll matfett i en kastrull och ställ plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i löken och sten den mjuk i ca 2 minuter utan att den tar färg.


    Häll i Milda Mat och låt det hela sjuda i 5 minuter. Smaksätt med pepparrot, salt och peppar.

    Blanda pastan med såsen och lägg upp på tallrikar, lägg laxskivorna på toppen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.