Biff med pestopasta
Milda.se
Milda.se

Biff med pestopasta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 nötbiffar t ex ryggbiff
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • salt och peppar
  • 300 g pasta
  • 250 g cocktailtomater
  • ¾ dl färdig pesto
  • ½ dl färsk basilika

Beskrivning

    Koka pastan enligt anvisning på paketet. Dela tomaterna i halvor.

    Häll matfett i en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller ett par steg under högsta läget. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när bubblorna försvinner.

    Stek biffarna på medelstark värme ca 3 minuter på varje sida (ca 1½ cm tjocka). Krydda med salt och peppar.

    Rör ner tomaterna, pesto och färska basilika blad i den nykokta pastan. Lägg upp pastan och biffarna på tallrikar, servera direkt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.