Pannacotta med hallonmelba
Milda.se
Milda.se

Pannacotta med hallonmelba

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2½ dl mjölk
  • 2½ dl Milda Vaniljvisp
  • 2½ msk socker
  • 3 gelatinblad
  • 200 g hallon
  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker

Beskrivning

    Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.

    Koka upp mjölken och Milda Vaniljvisp tillsammans med sockret. Låt sedan blandningen kallna under några minuter. Blanda i de urpressade gelatinbladen.

    Häll Pannacottan i portionsformarna. Placera dem i kylskåp i minst 3-4 timmar.

    Lägg hallonen, sockret och vaniljsockret i en kastrull och låt koka upp. Passera blandningen genom en sil och låt kallna.

    Dekorera pannacottan med bär och servera tillsammans med hallonmelba.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.