Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek kycklingbrösten i flytande margarin, ca 3 minuter på varje sida. Ställ in kycklingen i ugnen och stek färdigt ca 10 minuter.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skiva schalottenlöken. Värm 1 msk margarin i en kastrull, svetta den skivade löken i margarinet.
Tillsätt spenaten och de gröna ärterna, rör om väl. Slå på vattnet, krydda med salt och svartpeppar och rör i Crème Bonjour Örtagård. Koka ihop till en krämig sås.
Skär upp kycklingköttet i skivor. Blanda den nykokta pastan med såsen och lägg upp på fat tillammans med kycklingen.
Enklaste och godaste kycklingpastan. Krydda med salt och peppar. Servera såsen med pastan. Grön spenat, röda tomater och vit pasta, italienskt och gott så det förslår
Jag vispade alltså samman creamcheesemed en skvätt rom, florsocker och vaniljpulver. Förra sommaren när rabarberna kom gjorde jag en helt ljuvlig galette där rabarberna blandades med hallon, honung och lavendel
Imorgon ska Nicke iväg på dan och fixa med en transport. Hon vill ha en ny säng så tillbehör o attiraljer kan vi köpa imorgon så kan Nicke ta hem sängen med skåpbil nån dag framöver
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite creamcheeseoch kaffe i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.