Kycklingpasta med spenat och cream cheese
Milda.se
Milda.se

Kycklingpasta med spenat och cream cheese

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kycklingbröst
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • Salt och peppar
  • 320 g pastaskruvar
  • 3 schalottenlökar
  • 65 g färsk spenat
  • 225 g gröna ärter
  • 5 dl vatten
  • Salt och svartpeppar
  • 70-100 g Crème Bonjour Örtagård

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175°C.

    Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek kycklingbrösten i flytande margarin, ca 3 minuter på varje sida. Ställ in kycklingen i ugnen och stek färdigt ca 10 minuter.

    Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

    Skiva schalottenlöken. Värm 1 msk margarin i en kastrull, svetta den skivade löken i margarinet.

    Tillsätt spenaten och de gröna ärterna, rör om väl. Slå på vattnet, krydda med salt och svartpeppar och rör i Crème Bonjour Örtagård. Koka ihop till en krämig sås.

    Skär upp kycklingköttet i skivor. Blanda den nykokta pastan med såsen och lägg upp på fat tillammans med kycklingen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.