Stöt saffran med t ex en mortelstöt på påsen. Smält den vita chokladen i vattenbad och blanda i Milda visp tills chokladen är mjukare, mer lätthanterlig och formbar
Ta av grytan från plattan, dela Milda mat & bak i bitar och klicka i lite i taget under omrörning. Blanda allt förutom Milda mat & bak i en kastrull, låt koka i 10-15 min tills det tjocknat. 200 g Milda mat & bakmargarin. 3 dl Milda Visp. 75 g Milda mat & bakmargarin
Servera medMilda visp och njut. Vispa ägg med strösocker och farin fluffigt. Smält smöret och blanda det med äggsmeten, tillsammans med de torra ingredienserna och sirapen
Fyll ut pajskalet och toppa med hela pekannötter. Servera med lättvispad grädde eller vaniljglass. Tryck ut i en pajform med löstagbar botten ca 24 cm. 125 g Milda mat & bakmargarin. 125 g Milda mat & bakmargarin. 1 frp Milda Visp
Blanda Milda Visp, margarin, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. Kolan är mjuk vid 122°, medelhård vid 125° och hård vid 130°. 3 dl Milda mat & visp. 50 g Milda mat & bakmargarin
Servera medMilda Vaniljvisp. Smörj formarna/formen med flytande margarin. Grädda i mitten av ugnen om du har över- och undervärme, (med varmluft spelar det ingen roll var) i ca 10-15 minuter tills pajerna fått en gyllenbrun färg. 75 g Milda mat- och bakmargarin. 1 pkt Milda vaniljvisp
Servera kakan ljummen eller kall med bär och en klick Milda visp. Milda mat & visp. (Se till att skrapa ur kastrullen med slickepott så all saffran kommer med)
Vispa in Milda. Blanda florsocker med apelsinjuice. 150 g Milda mat- och bakmargarin. 100 g Milda mat- och bakmargarin. 25 g Milda mat- och bakmargarin
Servera som kladdkaka med en klick Milda Visp eller skär i mindre bitar och servera som den är. Grädda i mitten av ugnen om du har över och undervärme(med varmluft spelar det ingen roll vart du har kakan)