Indisk kycklinggryta
Milda.se
Milda.se

Indisk kycklinggryta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 tsk garam masalakrydda
  • 2 cm ingefära
  • skalad och färskriven
  • 1/2 lime
  • saft från
  • 2 msk olja
  • 500 g kycklingfilé
  • strimlad
  • 1 msk Milda Culinesse
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 gu lök
  • stor
  • 2 vitlöksklyftor
  • pressade
  • 2 cm ingefära
  • skalad och färskriven
  • 50 g mandel
  • hackad
  • 2 1/2 dl vatten
  • 2 1/2 dl Milda Mini Mat 7% eller Milda Mat 15%
  • 1 Knorr Fond du Chef kycklingbuljong
  • 4 port basmatiris
  • kokt
  • 4 naanbröd
  • 1 kruka koriander
  • grovhackad

Beskrivning

    Blanda alla ingredienser till marinaden och häll i en fryspåse med den strimlade kycklingen. Låt marinera i kylskåp minst 1 timme.

    Stek kycklingen i Milda Culinesse och tillsätt alla ingredienser till såsen. Låt sjuda i 20 minuter under omrörning.

    Servera med kokt ris och naanbröd. Toppa med koriander.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.