Sätt ugnen på 175°C. Skölj salladen väl och låt den rinna av på en handduk. Riv den i mindre bitar. Grovhacka rödlöken samt vitlöken.
Häll Milda Culinesse i en kastrull och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när bubblorna försvunnit. Lägg i löken och mjukfräs den ett par minuter utan att den tar färg.
Tillsätt krossade tomater, majs, buljongtärning, svartpeppar och Coca - Cola. Låt såsen koka i 20 minuter. När såsen är klar ska den ha äppelmoskonsistens. Smaka av med salt.
Stek kycklingfiléerna gyllenbruna i matfett, ca 1 minut på varje sida. Lägg sedan över dem på en ugnsplåt - salta och peppra. Sätt in kycklingen i mitten av ugnen och stek klart i 12 - 15 minuter.
Ta ut filéerna och låt dem svalna något. Köttsaften ska vara klar utan rosa inslag. Skär kycklingfiléerna i bitar. Servera kycklingen med sallad, bbq sås och pitabröd.
Servera kycklingenmed sallad, bbq-såsochpitabröd. Skär kycklingfiléerna i bitar. Smaka av med salt. Skölj salladen väl och låt den rinna av på en handduk
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Rotsaker tillsammans medkycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.