Skär bort skalet från grapefrukten med en vasskniv. Håll grapefrukten i ena handen över en skål. Skär ut skinnfria klyftor ner i skålen, där samlas också fruktsaften som rinner ut. Krama ur den sista saften ur grapefrukterna när alla klyftor är utskurna.
Skala bananen och skär den i bitar på längden. Blanda med grapefrukten så att inte bananbitarna mörknar. Skölj, rensa och skär övrig frukt i bitar och lägg ner i skålen, blanda alltsammans.
Vispa upp Milda Visp, smaksätt med malen kardemumma. Servera fruktsalladen i portionsglas med en klick kardemumma visp på toppen.
Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
Det är receptet består av massa olika frukter som är kanon när det hjälper att få en liten hjälp på traven med att driva ut överflödig vätska, för mig så mrukar även gaser och övriga problem i magen reda ut sig för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.