Barnens fiskbiffar
Milda.se
Milda.se

Barnens fiskbiffar

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g fryst fisk t ex kolja
  • sej
  • hoki eller torsk
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 3 msk ströbröd
  • ½-1 ´ tsk citronpeppar
  • 2 msk persilja
  • hackad
  • 1 tsk örtsalt
  • 4 msk Milda Mat
  • Milda flytande margarin
  • 2½ dl Milda Mat
  • 1 Knorr fiskbuljongtärning
  • kokt pressad potatis
  • eller
  • potatismos
  • sallad och citronklyftor

Beskrivning

    Tina fisken så pass att den går att skära i bitar. Mixa den slät med mixerstav eller i matberedare. Finhacka lök och persilja och blanda ner i den mixade fisken.

    Blanda ner ägg, ströbröd, Milda Mat, persilja, citronpeppar och örtsalt. Blanda väl till en smet. Forma med vattensköljda händer 10 st biffar.

    Häll Milda flytande margarin i en stekpanna och stek biffarna på medelvärme 3-4 minuter på varje sida.

    Om man vill ha sås till: Häll då 2½ dl Milda Mat i en liten kastrull, smula ner en fiskbuljongtärning. Låt såsen puttra ett par minuter. Servera med kokt potatis, pressad potatis eller potatismos, en fräsch sallad och citronklyftor.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.