Filo Sofie
Milda.se
Milda.se

Filo Sofie

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt filodeg
  • Milda flytande margarin
  • lättstekta rivna rotsaker och bitar av skinka
  • banan och bacon
  • spenat och fetaost
  • stekt köttfärs eller bitar av köttfärsbiffar
  • och lättkokt broccoli
  • fisk
  • ris och hackad mandel
  • eller vad man har för rester av middagsmat i kylen
  • obs ej rinniga saker som sås eller stuvning

Beskrivning

    Tina filodegen. Ta fram fyllningen och förbered den - t ex dela biffar i mindre bitar.

    Sätt ugnen på 200ºC. Lägg ett ark filodeg på bakplåtspappersklädd plåt, pensla med flytande margarin, lägg ett ark filodeg ovanpå, pensla, sedan ett sista ark - pensla även detta ark med Milda. Är filodeg-arken stora dela dem i tre delar!

    Lägg på fyllning i en sträng en bit från kanten. Vik in kanterna på kortsidorna. Rulla ihop. Pensla med Milda ovanpå och nedefter sidorna av rullen. Gör rullar tills fyllningen är slut.

    Grädda tills rullarna är ljusbruna och frasiga.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.