Hacka löken, fräs den mjuk i lite Milda i en kastrull. Tillsätt vin, tomatpuré och currypasta. Låt koka ihop några minuter. Tillsätt Milda Mat och låt koka upp. Red ev av med Maizena Majsstärkelse utrört i lite vatten och smaka av salt och vitpeppar.
Skiva mozzarellan. Rulla in två sparrisar och mozzarella i varje skinkskiva.
Smörj en ugnssäker form och häll såsen på botten. Lägg skinkrullarna i formen. Hyvla parmesan över.
Sätt formen högt i ugnen så att rätten blir varm och får fin färg samtidigt. Servera med fullkornsris och sallad.
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, pressad vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar och arbeta till en jämn färs
Dessa skinkrullar passar även perfekt som drinktilltugg eller som utfyllnad på ett buffébord. Hej,. Jag har jobbat med en catering hela dagen så lite sent men här kommer ett tips på gott plock till mellon ikväll
Skinkrullarna går bra att frysa också. Skinkrullarna gottar sig i en gräddig sås med chilisås. Blanda grädde, chilisås, salt och peppar och slå såsen över skinkrullarna
Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig. Blanda i vetemjölet lite i taget men spara ungefär 1/2 deciliter till utbakningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.