Örttopping till bakad potatis
Milda.se
Milda.se

Örttopping till bakad potatis

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • ½ dl Milda Culinesse
  • ¾ dl hackad persilja
  • ¾ dl finskuren gräslök
  • salt och mald svartpeppar

Beskrivning

    Sätt ugnen på 225°. Tvätta och borsta potatisarna, pricka dem lätt med en gaffel.

    Torka av potatisarna och lägg dem på en bädd av grovt salt i en långpanna. Sätt in långpannan mitt i den varma ugnen och baka potatisarna ca 50 minuter.

    Blanda under tiden Milda Culinesse med persilja och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Låt toppingen stå kallt.

    Skär ett kryss i de färdiga potatisarna och tryck ihop dem från sidorna. Lägg i en klick örttopping. Passar bra både till stekt kött och grillad fisk.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.