Sätt ugnen på 175°C. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, oregano och bakpulver i en bunke.
Vispa i en annan bunke ihop ägg, flytande Milda och filmjölk. Strimla skinkan fint och skölj tomaterna. Sätt ut stora muffinsformar av papper på en plåt.
Arbeta snabbt ihop mjöl och äggvispet. Klicka ner smeten i muffinsformarna fyll inte formarna helt, 1 cm upp till kanten
Klipp ett jack ner i muffinsen och tryck ner en cocktailtomat. Fördela sedan den strimlade skinkan och slutligen den rivna osten i/på muffinsen.
Sätt in plåten i mitten av ugnen och grädda ca 30 minuter.
Till förrätt gjorde jag Pizzamuffins. Här är receptet på Pizzamuffins LCHF. Man kan hitta på många varianter att fylla pizzamuffinsar med, inte bara bacon
Idag är det återigen Pers tur att dela med sig av ett recept. Just nu har jag mycket gott på lut, så förhoppningsvis kanske jag lyckas inspirera till en och annan stund i köket framöver
Sätt ugnen på 225°C. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl med salt och bakpulver i en bunke. Blanda Milda Culinesse och honung i en annan bunke, rör i ägg, filmjölk och rosmarin
Här kommer ett recept på supergoda pizzamuffins som jag hittat i en bok som heter "Muffins". Perfekt att ha i frysen och ta fram som mellanmål, ha med på utflykten eller varför inte på buffébordet
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda torrvarorna för sig. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche och olja i en annan bunke och blanda sedan ihop med mjölblandningen noga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.