Hallongazpacho med vaniljvisp
Milda.se
Milda.se

Hallongazpacho med vaniljvisp

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt djupfrysta hallon
  • 1 dl rödvin eller saft av röda bär
  • tex blandsaft eller jordgubb
  • 1 apelsin
  • 75 dl florsocker
  • 1 klyfta honungsmelon
  • 1 papaya
  • 2 kiwi
  • 5 dl Milda vaniljvisp

Beskrivning

    Tina hallonen och mixa dem till puré. Blanda purén med rödvin, saften och finrivet skal från apelsinen. Smaka av med florsocker.

    Skala frukten och skär i små bitar.

    Häll hallongazpachon i 4 djupa tallrikar och lägg i frukten.

    Servera vispad vaniljvisp i en skål brevid soppan. Italienska mandelskorpor är gott som vuxet tillbehör medan små mandelbiskvier i soppan är en lite barnvänligare variant.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.