Chokladpannacotta med hallon
Milda.se
Milda.se

Chokladpannacotta med hallon

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ blad gelatin
  • 100 g mörk choklad (70 - 75%)
  • 2½ dl Milda Visp
  • 2 msk strösocker
  • 2 dl färska hallon eller
  • 200 g frysta hallon
  • 1½ dl vatten
  • 3 msk strösocker

Beskrivning

    Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. Hacka chokladen grovt.

    Koka upp Milda Visp och socker i en kastrull. Dra kastrullen från värmen. Lägg i chokladhacket och rör tills det smälter.

    Krama ur gelatinbladen och låt de smälta ner i chokladblandningen. Häll upp chokladen i portionsglas/formar. Låt svalna. Ställ in i kylen och låt stelna i ca 4 timmar.

    Koka upp hallon, vatten och socker. Låt sjuda ett par minuter. Servera chokladpannacottan med hallonkompotten.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.