Fudge: Smält margarinet, blanda i socker och ägg i kastrullen. Blanda väl. Blanda sedan i resten av ingredienserna.
Häll ut det på ett smörat bakplåtspapper i en djup ugnsform(20x26 cm). Grädda 15-20 min. Håll koll så att det inte bränns.• Ta ut kakan ur ugnen, vänd upp på bakplåtspapper, låt svalna.
Glasyr: Blanda allt förutom Milda mat & bak i en kastrull, låt koka i 10-15 min tills det tjocknat.
Ta av grytan från plattan, dela Milda mat & bak i bitar och klicka i lite i taget under omrörning.
Häll glasyren över kakan och låt svalna. Skär i lagom stora bitar.
Saftigare brownie får man leta efter. Chokladfudge. När kakan svalnat så hälls fudgen på kakan. 175 gram smör3 dl socker1 1/2 dl kakao (från Valrhona är bäst)1/4 tsk salt1/2 dl sirap3 ekologiska ägg1 1/2 dl siktat mjölVispa smör och socker luftigt, i med kakao, salt och sirap. Fyll formen med smeten och grädda 35 minuter i 175 grader. Jag använde en 20x20 cm form som jag klätt med bakplåtspapper
Idag bakade jag de här super goda fudgebrownie cookiesen för typ femte gången den här månaden. Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader
Så det blev både något nytt som heter FudgeBrownie, men även morotskaka, som jag gjort flertal ggr innan, Men jag tänkte bjuda på brownie kakreceptet, då det var superenkelt att göra och såå gott det blev
Låt stå en minut och rör sedan om till en slät chokladglasyr. Så fick de bli och resultatet blev denna lakrits fudgebrownie toppad med riven vit choklad och hallongrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.