Pinnbröd
Milda.se
Milda.se

Pinnbröd

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 180 g vetemjöl
  • 120 g grahamsmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • ½ dl Milda flytande margarin
  • 2 dl mjölk eller filmjölk

Beskrivning

    Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, bakpulver och salt i en bunke.

    Tillsätt flytande margarin och mjölk och arbeta snabbt samman till en deg med en trägaffel.

    Dela degen i 5 lika stora delar med en kniv och lägg i en plastpåse.

    Väl ute på grillplatsen rullar du degbitarna mellan händerna till 5 stänger.

    Fäst ena änden på en lång pinne och linda degen runt pinnen i en glas spiral.

    Grädda över glöd i 6-8 minuter.

    Vrid pinnen så att brödet blir genomgrillat och får fin färg.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.