Tillsätt sirap, russin, tranbär och vatten och blanda samman till en deg,. a 1 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt med bakpapper på. 75 g hackade torkade tranbär
Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Jag gjorde ett försök med några få till att börja med för att kolla hur de blev. Blanda de torra ingredienserna i en annan skål plus hackad chokladen, tranbären och skumtomtebitarna
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Skölj av och torka dem torra med hushållspapper. Småkakor/Cookies. Mixa ihop alla ingredienser förutom den mörka chokladen i mixer eller med stavmixer till en slät smet
ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Lägg dem på smorda plåtar, alt plåtar med bakplåtspapper. Nu testade vi Rosendals kryddiga pepparkakor och testbakarna låter hälsa att degen smakar ljuvligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.