Hallon-chokladmuffins
Milda.se
Milda.se

Hallon-chokladmuffins

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1½ dl socker
  • 2½ dl vetemjöl
  • ½ dl mandelmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl hallon
  • 1 dl Milda mat & bakmargarin
  • ¼ tsk salt
  • ½ dl riven choklad
  • 1 dl hallonpuré av färska alt frysta hallon
  • 4 msk Milda flytande margarin
  • 4 dl florsocker
  • 100 g Crème Bonjour naturell

Beskrivning

    Smält Milda i mikron eller i en kastrull på spisen.

    Vispa äggen och sockret till ett skum. Tillsätt mjöl, bakpulver, salt, riven choklad, det smälta margarinet och blanda till en tjock smet. Blanda försiktigt in hallonen i degen. Fyll muffinsformarna till hälften med smet.

    Grädda vid 200°C under ca 12 minuter.

    Blanda alla ingredienserna till glasyren och bred ut det på muffinsen när de har kallnat.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.