Kycklingsoppa med spenat och paprika
Milda.se
Milda.se

Kycklingsoppa med spenat och paprika

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • pressade
  • 2 msk Milda Culinesse
  • till stekning
  • 1 l vatten
  • 2 Knorr kycklingbuljongtärningar
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 1 paprika röd
  • tärnad
  • 2 1/2 dl Mini Mat 7% eller Milda Mat 15%
  • 250 g bladspenat
  • färsk

Beskrivning

    Fräs lök och vitlök i Milda Culinesse tills löken är blank och genomskinlig och löken ska inte få färg. Tillsätt vatten och buljong och koka upp.

    Tillsätt kycklingbröstfiléer och paprika och låt sjuda i ca 12 minuter.

    Ta upp filéerna och låt vila på en tallrik medan du gör soppan.

    Tillsätt Milda Mini Mat 7 % och låt soppan koka upp. Smaka av med salt och peppar och tillsätt de färska spenatbladen. Koka under 2-3 minuter.

    Skär kycklingfiléerna i skivor och lägg i djupa tallrikar. Häll soppan över och servera med ett gott bröd.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.