Krämig fläskfilégryta
Milda.se
Milda.se

Krämig fläskfilégryta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g fläskfilé
  • 1 vitlöksklyfta
  • hackad
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 200 g champinjoner
  • 200 g kantareller
  • ¾ msk Knorr flytande Kalvfond
  • 1 krm svartpeppar
  • malen
  • 1 krm timjan
  • 2½ dl Milda cuisine fraiche karl-johan Svamp
  • salt
  • 2 msk persilja
  • finhackad
  • Tagliatelle pasta

Beskrivning

    Putsa köttet och skiva det i ca 1 cm stora skivor. Hetta upp matfettet i en stekpanna.

    Tillsätt vitlöken och fräs det någon minut. Tillsätt köttet och bryn det i matfettet.

    Ansa svampen. Dela champinjonerna och behåll kantarellerna hela om de inte är för stora. Tillsätt svampen till köttet och låt blandningen fräsa ett par minuter.

    Tillsätt Milda cuisine fraiche, buljong, peppar och timjan och låt rätten småkoka ca 6 minuter. Smaka av med salt.

    Koka under tiden pastan. Servera pastan med såsen och strö över lite finhackad persilja

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.