Fläskfilé gryta med svamp
Milda.se
Milda.se

Fläskfilé gryta med svamp

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 150 g färska kantareller alt. burk
  • 100 g färska champinjoner
  • skivade
  • alt. burk
  • 1 gul lök
  • finhackad
  • 5 dl vatten
  • 1 st Knorr Fond du Chef Beef
  • 2½ dl Milda Mat
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

    Borsta ren svampen från ev smuts och skräp, skiva champinjonerna. Putsa fläskfilén och skär den i ca 1½ cm tjocka skivor. Stek filébitarna i matfett i en stekpanna på medelvärme, ca 2 minuter på varje sida. Salta och peppra.

    Ta upp köttet, vira in det i aluminiumfolie. Stek den hackade löken tillsammans med kantareller och champinjoner i matfett i en panna med hög kant. Tillsätt vatten, buljong och Milda Mat. Smaka av med salt och peppar.

    Lägg i filébitarna i grytan och hetta upp den. Servera grytan tillsammans med kokt potatis, ris eller pasta.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.