Skär köttet i 3 cm bitar och bryn det i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg över i en gryta. Bryn lök och vitlök och häll i vatten, låt koka ihop lite,
Gäsp. Idag är jag trött även om vi faktiskt för första gången på länge fick sova hela natten utan att en viss liten kille skulle komma upp och lägga sig bredvid
Ingredienser, 4 portioner700 gram strimlat färdigkryddad kebabkött1 dl vatten1 st köttbuljongtärning2 krm rödpeppar eller paprika1 krm salt och pepparpulverGör så här1
Att göra köttgrytor är verkligen härligt. Man kan variera dem nästan hur mycket som helst, och låter man bara köttet koka tillräckligt länge, så blir det också alltid gott
Det har blivit många köttgrytor under den här vintern som gått. Jag har använt mig av både märgpipa och högrev som jag köpt ifrån Björlanda Gård där dom säljer nötkött ifrån Highland Cattle kor