Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin. Skala vitlöksklyftorna och pressa vitlöken rakt ner i en liten skål
Smält smöret till pajdegen och blanda med de andra ingredienserna. Knåda till en slät deg. Bred ut pajdegen i en pajform och förgrädda i 200 grader 10 minuter
Minafavoriter är palsternacka och rödbeta. . Nu på höstkanten är rotfrukterna som finast och att baka dom i ugnen blir så himla gott, det blir en lite nötig smak och den bakade citronen passar bra till
Ansa blomkålen och ta bort blasten. Skär den i buketter och koka den mjuk i lättsaltat vatten. När blomkålen är mjuk - häll bort vattnet och stöt den med potatisstöt
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)