Pensla potatisenmed oljan från plåten ochsalta lätt. Jag har provat med andra kryddor så som rökt paprika pulver, vitlök, chili, allt verkar fungera till detta recept
Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Ringla över olja ochflingsalt. flingsalt. Lägg potatisarna i en ugnsfast form och tryck till dom lite lätt med hjälp av baksidan på en slev så de krossas en aning
Ringla över vitlöksolja och toppa med riven parmesan, rivet citronskal, flingsalt & svartpeppar. Blanda i lökhacket i gräddblandningen och tillsätt färs, ägg, fond, senap, saltoch peppar
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Saltaoch peppra. salt. När potatisen är klar häller du av vattnet och tillsätter osten och vitlöken samt smöret från stekpannan
Variera medkrossadepotatisar istället för de traditionella klyftpotäterna och låt fantasin flöda. Tryck till och krossa varje potatismed hjälp av en sked eller stekspade
Smaksätt genom att ringla vinäger över potatisen, saltaoch peppra. Om du vill skalar du dem, men det fungerar bra med skal om skalet är fint ochpotatisarna är ekologiskt odlade
Man kokar små potatisaroch sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisarmed en potatisstompareoch sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.