Eftersom jag hade nutella hemma och inte riktigt vet vad jag ska göra med det använde jag det i frostingen, men det hade nog varit godare med en ren chokladfrosting
Hacka chokladen i mindre bitar och tillsätt det tillsammans medtranbär till smörblandningen. Tycker det ger väl så bra resultat, och samtidigt så får jag med lite mer smak, eftersom att jag inte skal mandel eller hasselnötterna utan mal med skalet på
Lägg frostingen i en spritspåse och spritsa på de kallnade cupcakesen. Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Häll smeten i en spritspåse och spritsa lagom smet i de mini formarna. Om ni inte testat saffran ochchoklad så är den kombinationen riktig lyckad och rekommenderas starkt
Jag har en personalassistent som skött mina ärenden under tiden jag varit borta och verkligen varit jätte gullig så jag tog med några cupcakes till henne som tack
Vispa ägg och björksocker vitt och fluffigt med elvisp. Här kommer ett recept på saftiga chokladcupcakes som inte innehåller allt för många kolhydrater (kh)
Ingredienser 120 g ägg 200 g socker 100 g smör 100 g mjölk 180 g vetemjöl 10 g bakpulver 5 g vaniljpulver 40 g kakao 10 g lakritspulver FROSTING 60 g smör 300 g florsocker 100 g färskost 5 björnbär DEKORERA MEDBjörnbär
Här har jag gjort en härlig långpannekaka med havtorn ochblåbärochmed en hint av kardemumma. Chufan är mild och sötaktig i smaken, som påminner lite om mandel, och den är full med nyttiga vitaminer och mineraler
Cupcakes. Sen dekorerade jag med en vitchokladsmörcreme smaksatt med champagne. 75 g smör2 dl eko socker2 eko ägg2,5 dl eko mjölk5 dl vetemjöl3 msk kakao4 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker 200 g choklad Vispa smör och socker Vispa ner äggenVispa ner de torra ingredienserna och mjölken samt chokladen. (jag använde chokladknappar men det går också att ha hackad choklad)Dela upp i muffinsformar och grädda i ca 15 min på 200 grader. 200 g choklad
Sedan kommer vi till det goda, för dessa cupcakes blev verkligen goda med sina stora smarriga choklad- och mandelmassebitar i och toppad med Leila's Chochlate frosting
färska bär passar bra. Här kommer recept på söta små minicupcakesmed två olika frostingar. Jag valde att dekorera cupcakesenmed olika strössel och marsipanrosor men även t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.