Blivande fikafavorit. Hursomhelst väldans god och lättbakad. Receptet kommer lite längre ner. Förvisso är Julen över och saffran är ju en krydda man förknippar med just Julen, men jag tycker att man kan få avnjuta denna kaka även i Januari
För ett par dagar sedan var familjen på Skara Sommarland. Väl förberedd bakade jag tunnbröd dagen innan resan för att göra tunnbrödrullar till mig själv
Den här frullen håller dig garanterat mätt under många, många timmar. Den är LHCF i ett nötskal. Väldigt mycket fett, lagom med protein och väldigt få kolhydrater
. Jag blir aldrig mätt på Italien. Varken på smakerna eller landskapet. Ibland blir jag stressad när jag tänker på hur många regioner jag inte besökt, rätter jag ännu inte provat
Dinkelscones från scones. se. Jenny använde receptet med saffran, sen gjorde hon även grahamsscones (hälften vetemjöl hälften graham) med valnötter, och lite mindre vätska, enligt ett recept i vår kokbok