mexicanchili. Skär kycklingfiléerna i bitar och fräs dem i olivoljan. Lägg dem åt sidan när de är klar. Finhacka löken, vitlöken och det mörkgröna på purjolöken (ger fin färg), gör små buketter av broccolin och fräs allt detta tills det blir mjukt
Koriander är ju en krydda som alla inte är förtjusta i, men jag tycker att just blandningen av samtliga örter, an chili och lime, är det som ger räkorna karaktär
Tillsätt MexicanChili, låt sjuda. 500 g GoGreen MexicanChili. 1. Skär och stek korven. 2. 3. Smaka av med salt och servera med ris, pico de gallo, syrad rödlök, het nachodipp, guacamole och tortillias
Därifrån är inte steget långt att tänka chili och lök. Smaka av med salt och chiliflakes. Fräs purjolök, gul lök och chili i lite smör eller olja tills det mjuknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.