Jag testade göra en paj igår helt paleo och det blev hur bra som helst. Förgrädda skalet i 8-10 minuter i 175 grader. Tillsätt 500-600 gram köttfärs och 200 gram bacon och stek färdigt. Grädda i ugnen i 200 grader ca 35-40 minuter. 8-10 minuter. 500-600 gram köttfärs. 35-40 minuter
Om du inte äter paleo eller mejerifri lchf så kan du strö över ost innan du gräddar. Bre till sist över majonnäs och grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter eller tills gratängen fått fin färg
Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Servera biffarna med råstekt potatis och lök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor. -). Fast för att kallas BiffLindström ska man nog ändå ha i åtminstone rödbetor och kapris
Lägg biffarna på smörpapper. Skär ett rutmönster i biffarna. Forma smeten till ca 8 biffar som är ca 1 1/2 cm tjocka. Stek biffarna, några i taget, på medelvärme i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida
"Biff à la Lindström skapades av Maria Kristina Lindström i Stockholm. För att få det rätta resultatet bör färsen inte blandas förrän precis innan tillagningen, och biffarna ska göras stora - små biffar är alltid svårare att steka
Forma små biffar och stek dem i smör och rapsolja 3-4 minuter på varje sida. En riktig husmansklassiker, som jag här serverar med ugnsrostade rotfrukter och senapskräm
Biff á la Lindström. Forma biffar (jag använder ofta ett dl mått för att få samma. storlek på biffarna. Stek biffarna i smör på medelvärme till 71 graders innertemp
En klassiker som vi glömt bort sen vi började med LCHF är Biff à la Lindström. Biff à la Lindström LCHF 4-5 port. Forma till 12 biffar och bryn dem i smör ca 2 minuter på varje sida. Efterstek i ugn 5-10 minuter. Biff la Lindström LCHF 4-5 port
Forma till sex rejäla och goda biffar. Tjoffa ihop hela konkarongen och arbeta ihop färsen ordentligt. Stek dem i smör på medelvärme i 3 minuter per sida sisådär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.