Pannacottan. lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Dela vaniljstången på längden. Häll grädde, socker och vaniljstångshalvorna i en kastrull och låt sjuda under omrörning i ca 5 min
Jag lyckades inte göra den perfekta chokladsufflen på första försöket. Smakade ljuvligt men fick inte riktigt till att den reste sig och skulle varit något kladdigare i mitten
Jag gillar verkligen morotskaka. Det är något med den där saftiga bottnen, den syrliga toppingen och den härliga kanelsmaken som passar så fint mot philadelphiaosten i glasyren
En liten extra twist på dessa bullar i form av mandelmassa och mörk choklad. Riktiga lyxbullar. Jag gjorde dem i em muffinsplåt vilket gör att de jäser uppåt och blir lite högre
Vad ska man äta för efterrätt då. ja kanske något av detta lockar. Cheesecake med nutellaBotten100 g smör150 digestivekex150 g chocolate chip cookies(eller så kan du göra en kladdkakebotten som en kollega till mig alltid gör och hon hälsar att det är också himla gott