Ansjovisrulle och skånsk kalops, meny hämtad från 70-talet.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 1 dl vetemjöl
  • 50 g smör
  • 3 dl mjölk
  • 2 dl grädde
  • ½ tsk bakpulver
  • 3 ägg salt
  • 2 lökar, gula eller röda, fint hackade
  • 125 g ansjovisfilé, hackad
  • 1 dl hackad persilja
  • ½ dl hackad dill
  • 2½ dl riven ost +
  • 1 dl till garnering
  • 1 kg högrev i grytbitar, dock inte för små
  • 2½ dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 10-15 kryddpepparkorn
  • 4 lagerblad
  • 3 stora morötter
  • 200 g gul lök
  • fisksås
  • maizena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.