Jag känner mig rejält tom i musklerna efter en lång period utan så mycket kolhydrater men jag ser fram emot att få fylla upp kroppen lite igen så musklerna får lite tryck
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Men knaprigt är gott det också och kolasmaken var precis som den skulle. Jag testade att göra en glutenfri variant mednaturligtglutenfritt mjöl och stärkelse
Ibland lyckas man med något nytt på första försöket. Det gjorde jag med de här sconesen. I det här receptet har jag använt durramjöl och teffmjöl (läs mer i listan över glutenfria mjölsorter) men man kan byta ut dem mot andra mjölsorter med liknande egenskaper
Brödet är lättbakat, naturligtglutenfritt, och väldigt gott. Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Vaknade upp i en solig söndag och tog mig ut på en promenad ner mot havet med Kerstin. Jag bakade en glutenfri rosa prinsesstårta med vaniljkräm och björnbärssylt
Denna variant är mycket barnvänlig som alla kan äta. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
Ett supergott, rejält, fiberrikt och lättbakat glutenfritt bröd. Det håller sig saftigt och gott. Teffmjöl är ett väldigt näringsrikt, naturligtglutenfritt sädesslag med fullkornskaraktär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.