För det är inte alldeles enkelt att få till det med glutenfria bröd och därför blir man riktigt glad när man väl hittar ett bra recept som gör allt åt den
13 -14 dl MixWells ljusa gluten- och laktosfria basmjöl. Detta recept hittade jag på matklubben. Fick göra om det lite då jag inte så ofta använder Lailas blåa mjöl, vilket det är i grundreceptet
Till mellis i dag bakade jag glutenfria scones. Det tog mig knappt 20 minuter att baka dessa och smaken i munnen av nybakade varma scones med smör och ost är helt fantastiskt
Nu var det jätte länge sen jag bakadekakor, men fick ett ryck igår, denna gång så blev det supersmarriga dumlekakor,receptet jag följde hittade jag hosMAWIWA DESIGN som har en massagoa glutenfria gosaker
De ljusa muffinsen. Grundrecept ljusa muffins, ca 12 normalstora. Grundrecept glutenfria chokladmuffins, ca 12 normalstora. * Jordgubbar är supergott att dela i bitar och trycka ner i formarna Grundrecept ljusa muffins, ca 12 normalstora. Grundrecept glutenfria chokladmuffins, ca 12 normalstora
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfritt bröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd
Glutenfria tehönökakor (ca 12 st)25 g jäst. 2 dl glutenfria havregryn. 2 dl glutenfria havregryn. Det här är ett av mina favoritbröd, jag kallar det tehönökakor eftersom jag använder mig av mitt recept på hönökakor men bakar ut bröden till tekakor
Smörgåstårta på en tisdag - Ja, varför inte. Har jag något att fira - Näe, eller jag kanskeska fira kärleken och livet, så då får det bli smörgåstårta på en tisdag, och för att jag ääääällllssskkkarrrrr smörgåstårta, jagskulle kunna äta denna gosak varje dag,hmmm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.