Moules marinés kallas dessa vitvinsångade blåmusslor när de serveras i Frankrike. Börja med att skölja av musslorna i kallt vatten och skrubba dem lätt
Klipp rikligt med persilja över och servera direkt i varma tallrikar. Fina färska musslor. Borsta och tvätta musslorna rena, släng alla som inte är stängda helt
Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Servera i djupa tallrikar med gott om spad och hackad persilja
Det vill säga vinkokta musslormed en skvätt grädde. Släng bort trasiga musslor. Väldigt enkelt att lyckas med, oslagbart gott och lätt det mest prisvärda skaldjuret som finns
Blå maränger med citronsmak. Jag lyckades äntligen överaska henne med en babyshower utan att hon förstod vad som var på gång, det blev verkligen så mysigt
Lägg ner musslorna i grytan och skaka om, med locket på, då och då under tiden musslorna ångkokas. Kontrollera första att musslorna är hela och sluter ihop skalsköldarna om man knackar på dem
FRÅN 6 månader. Den här smoothien är verkligen en av våra favoriter här hemma. Dricker man inte upp hela kan man passa på att frysa in i iskuber, perfekt att ha på fil eller yoghurt också för att få lite god smak 6 månader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.