Lammracks med rödvinsreduktion
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers Lammracks
  • 4 st lammracks
  • 400 gram per styck
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 1/2 kruka rosmarin
  • 1/2 kruka timjan
  • 1 dl olivolja
  • 1 citronklyfta
  • 1/2 gul lök
  • 2 morötter
  • 1 tsk smör
  • 1/2 dl mörk oxfond
  • 2 dl rött vin
  • 0.75 dl vatten
  • 1 tsk soja
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk socker
  • 1 knippe timjan
  • 1 knippe rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.