Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Recept från "Sveriges mästerkock". Bli inte avskräckt från att göra det här receptet pga. de 201 ingredienserna som ingår, åtminstone hälften är ändå bara är kryddor
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Jaha, sist blev det Bookmaker Toast och det här är rätt liknande. Men det här är väl ett tillfälle lika gott som något annat att behandla en av grundstenarna i modern matlagning
Sätt igång riset. Skär falukorven i bitar och värm under tiden upp grytan med en klick smör i. När smöret smält kan du hälla i den skurna falukorven, steka den tills den blir varm på medelhög värme
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Ris à la Malta är en klassisk efterrätt på julbordet. Jag vill att min Ris à la Malta ska smaka mycket vanilj och den ska serveras med en saftsås med smak av jordgubb