Lunchen, med olika sorters egenproducerade ostar av både buffel- och komjölk, marmelader, mortadella och en dinkelsallad serverades i den närliggande restaurangen med rödvitrutiga dukar på borden
Fru Miranda var noggrann, en äkta perfektionist, utstrålade kreativitetoch hade öga för precision när det kom till bladpersiljans duglighet som antingen var för liten, för ful eller för stor tills hon hittade det blad som var perfekt för att göra en tortellinibrosch dekorerad med persilja
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
) Jag gjorde en fyllning på hallon ochvit choklad istället för en enkel florsocker-glasyr. Idag är det alla hjärtans dag och jag har bakat hjärtan till mitt hjärta
Skala och hacka vitlöken. Alla idrottsevenemang innebär tävling, men jag är ju också med och tävlar i "Pippi på svensk fågel", som ni säkert kommer ihåg
Lägg mango, vitlök, chili, basilika och sweet chilisås i en mixer och mixa till en slät sås. Servera kycklingen med kokt färskpotatis blandad med vitlökssmör, flingsalt och färska hackade örter
Ni vet de där super små kulorna, Nonpareils Strössel, i fina vitaoch olika rosa nyanserna. Det går bra att dekorera med eller doppa i smält vitchoklad om man vill
Den här desserten är enkel och snabb att svänga ihop med banan eller annan frukt i bitar, hackad mandel och nötter och ringlad med den goda chokladsåsen (vegan, utan vitt socker) som jag lade upp recept på tidigare i veckan
Tärna scamorzan/mozarellan, kärna ur oliverna och skala och flisa vitlöken. Det här tillbehöret snoddes första gången ihop i all hast när vi hade kånkat ut trädgårdsmöblerna och hade uteätarpremiär för sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.