Glutenfria kakor medlemoncurd och vallmofrö. Det är fler än en gång som jag (tycker att jag) har gjort exakt så som det står i receptet men ändå slutar det med att det jag bakar ser helt annorlunda ut från originalet på bild
Här har ni en saftigkakamed kanelsmak, bakad med banan och blåbär. Den innehåller inget smör eller andra mejerier, utan jag har här använt mig utav kokosmjölk vilket passar perfekt i denna kaka
Chokladsnittar fyllda med guldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Vispa ägg och socker, i med resten och häll i den bröade formen. Denna kakan är så god. Vispad ekologisk grädde gärna uppblandad med mjölk för lättsammare konsistens
God och saftig - precis som en smörgåstårta ska vara. Det hade förmodligen varit lättare med landgångsbröd istället för formfranska eftersom de sistnämnda gärna vill glida isär efter ett tag
Skär det kalla smöret i kuber och vispa ihop det med sockret. Var försiktig så att du inte förstör formen av hjärtana men missa inte att fyll ut överallt med den ofärgade degen
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.