Tips på nyårsmeny
The sweet life of Malin's
The sweet life of Malin's
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • salladsblad
  • citron
  • 1 msk flytande honung
  • 2 msk fransk senap (dijon)
  • 3 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 0,5 dl finhackad dill
  • Porc au Cassis – Grisfilé med svarta vinbär och äppelfräs
  • 6 portioner 400 g svarta vinbär
  • 2 msk farinsocker
  • 0,5 dl vatten
  • en klick smör för stekning
  • 2 st inrefiléer av gris, putsade
  • havssalt
  • svartpeppar, nymald
  • 1 tsk svartvinbärsgelé
  • 1 tsk oxfond eller ½ buljongtärning (kan uteslutas)
  • 60 g smör
  • 2 st stora äpplen, skalade, urkärnade och skivade
  • 1 krm malen kanel
  •  
  • Kexbotten
  • 200 g digestivekex
  • 75 g smör
  •  
  • Fyllning
  • 5 st gelatinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • 6 st äggulor
  • 4 dl florsocker
  • 500 g naturell färskost
  • 1,5 dl råsaft av havtornsbär
  •  
  • Geléglasyr
  • 1 dl råsaft av havtornsbär
  • 1 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 2 st gelatinblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.