Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Vi testade att grava köttet först och sedan grilla det. 1 kg oxfile 3 msk flingsalt 3 msk strösocker 2 tsk mald svartpeppar 3 krossade vitlöksklyftor med skal 1,5 dl persilja, hackad 5 cl gin,. 3 krossade vitlöksklyftor med skal
Oxfilén stekte jag i skivor och saltade och pepprade. Rotsakerna bestod av potatis, palsternacka och morot och de rostade jag i ugnen tillsammans med en matsked olja, timjan och salt
Putsa oxfilénoch marinera minst en timme innan tillagning. Ta upp oxfilén, torka av den. Blanda med bearnaisesåsen och lägg tillbaka blandningen i potatisarna
D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
oxfilé,. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.