Cheesecaken blev lagom söt, krämig ochmed ett fluffigt lager avvit chokladmousse på toppen. Idag tänkte jag även dela med mig av min födelsedags-"tårta" som jag gjorde förra helgen
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Kavla ut degen och placera den på ett teflongaller med bakplåtspapper eller på en varm plåt. Blanda under tiden ruccolan med citronsaft, lite olivolja samt salt och peppar
Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp av en ballongvisp i det vita vinet. Mixa två nävar bladspenat med en vitlöksklyftaoch lite citronsaft
Den här cheesecaken är en frozen variant med en cookie botten på chocolate chip cookies, en färskostfyllning med mörk choklad och en topping på vit choklad och hallon - behöver jag säga något mer
För att avrunda årets rad av rabarberrecept här på Smaka & Se har jag valt en av mina favoritdesserter, en rabarbersorbetmed smak av campari - läskande och god
Den här gången tänkte jag att ni skulle få ett recept på en Granita medvitt te och bär, det är ett perfekt sätt att använda överskottet av bär, även om de blivit lite väl mogna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.