Garnera med finhackad persilja Servera Pepparlaxen til. Lättsam mat så här efter all julmat. Omeletten kan ju serveras till Skinkan, eller köttbullarna, prinskorven som blivit över
varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Varmrökt lax med basilikasås och ugnsrostade grönsaker, 4 portioner. ca 500 g varmrökt lax. ca 500 g varmrökt lax
Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Blanda ihop 1 del socker och 9 delar salt strö över detta på fisken, var sparsam med saltblandningen och lägg även på svart peppar, vitlökspulver och finhackad dill och gräslök
150 g varmrökt lax. 150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk vispgrädde 150 g varmrökt lax skinn- och benfri 1 tsk citronsaft salt svartpeppar 3 msk röd stenbitsrom 4 skiva rågbröd 2 msk gräslök finklippt, eller dill 1 st citron små bitar
600 g varmrökt lax. Tillagning. 1. Lägg den kokta kalla skivade potatisen i en ugnsfast form. 2. Vispa grädden lätt (skall fortfarande vara lite rinnig)
Köp en varmrökt lax, koka lite färskpotatis, marinera lite spenat och lägg lite energi på en god kall sås till så har du en jättegod rätt att bjuda vännerna på
Ta bort skinnet från den varmrökta laxen och ta bort alla ben om så finns. Blanda samman det varmrökta laxköttet med färskost, majonnäs, pepparrot och smaka upp med peppar
Lägg upp på fat eller skär upp den varmrökta laxen i fyra portioner och lägg upp på tallrik. Servera den varmrökta laxen på fat eller tallrik med potatis, gräslökssåsen, kokt potatis samt avokado- och tomatsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.