Tårta á la crépes suzette med blodapelsin
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 små pannkakor
  • hemgjorda eller köpta (ca 20 cm i diameter)
  •  
  • Vaniljfyllning
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl färskost av Philadelphiatyp
  • 1 tsk vaniljpulver
  • ½ dl florsocker
  • 1 msk finrivet apelsinskal
  •  
  • Karamellsås
  • 1 dl socker
  • 3 msk smör
  • 2 msk apelsinlikör
  • t ex Grand Marnier (kan uteslutas)
  • 1 dl färskpressad apelsinjuice
  • 3 blodapelsiner
  •  
  • Garnering
  • Florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.