Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar att använda vaniljstång i nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Gjorde en ny omgång yoghurtglass nyss när mamma och pappa kom på snabbvisit. Dessutom tror jag att yoghurtglass är lite svårare att frysa än gräddglass och det blir lite isigare struktur på den
Måste allt ta och göra lite yoghurtglass med citron också. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Gröp vaniljstången och lägg innanmätet och stången i grädden i en kastrull. Eller om du använder stevia droppar så droppa några droppar efter smak i grädden i stället för vaniljstången
Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver i en annan bunke. 3/4 tsk vaniljpulver. Hemmagjord glass, tillsammans med svenska jordgubbar är en svårslagen kombo
Vill ni köpa sockerfri yoghurtglass kan jag rekommendera "Yoghurtshoppen" i Gallerian. Yoghurtglassen åts över en promenad i kungsträdgården och gamla stan
När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcake och kom på att vanilj cupcake med vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
Jag älskar vanilj, har alltid gjort. Du kan frosta med vilken frosting/ kräm du gillr men jag ville kombinera vanilj med choklad och då frostade jag dem med den godaste chokladkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.